Actueel
Klaas Jan van der Weij wint 1e prijs Sport (Zilveren Camera)
Met zijn veelgeprezen serie Rookie, die ruim 40 weken in de Volkskrant verscheen, heeft Klaas Jan van der Weij de 1e prijs Sport (serie) van de Zilveren Camera gewonnen. De serie gaat over sportende kinderen die hun eerste ervaringen in de wedstrijdsport opdoen. De Rookies zullen later in boekvorm verschijnen, ook wordt een Rookiefonds in het leven geroepen voor ouders die hun kinderen om financiele redenen niet kunnen laten sporten.

Voor een impressie van het werk van Klaas Jan bekijk zijn portfolio.

 

↑ Terug naar boven

Lancering Less is More

https://youtu.be/Tlz7BOMPlZY

Fotograaf Sacha de Boer en driesterren chefkok Jacob-Jan Boerma lanceren in samenwerking met Beeldagent hun derde kookboek Less is More. Met dit boek hopen we je te inspireren om met weinig ingrediënten thuis de sterren van de hemel te koken. Het kookboek ligt vanaf 19 oktober in de boekwinkels.

Sacha verzorgde de teksten en de fotografie, Jacob-Jan de receptuur. Benieuwd naar het volledige oeuvre van Sacha? Bekijk dan haar uitgebreide kunstcollectie en portfolio op deze site.
   

↑ Terug naar boven

Maartje Roos, Sacha de Boer en Annelies Damen exposeren in New YorkVan 18 tot en met 28 september tonen Maartje Roos, Sacha de Boer, Annelies Damen en 25 andere Nederlandse fotografen hun werk in de expositie 'ALIVE' van het Photofestival Photoville in Brooklyn Park in New York.

Photoville is een bijzonder (pop-up) fotofestival dat is opgebouwd uit een 50 tal zeecontainers aan de Eastriver. Het thema, in de breedste zin van het woord, is terug te vinden in de 60 werken over schoonheid, hoop, humor en verbeeldingskracht. Het is voor de derde keer dat curator Aloys Ginjar bijzondere Nederlandse fotografie naar New York brengt. Bekijk de gehele kunstcollectie van Maartje Roos en Sacha de Boer en de portfolio van Annelies Damen.

↑ Terug naar boven

Beeldagent en Repeat fotoshoot met Doutzen Kroes

Voor de fotoshoot van de wintercollectie 2015 van het toonaangevende kledingmerk Repeat Cashmere met Doutzen Kroes verzorgde Beeldagent verschillende productiewerkzaamheden. Bekijk hieronder het resultaat in de 'behind the scene video".


behind the scene shoot Doutzen Kroes

Neem direct contact op met Beeldagent voor meer informatie over het uitbesteden van foto en/of videoproductiewerzaamheden.  
 

↑ Terug naar boven

Ilvy Njiokiktjien exposeert met verjaardagsfeestjes in AlmereFotograaf des vaderlands, Ilvy Njiokiktjien exposeert vanaf 15 januari tot en met 31 maart met haar serie "Kijk mijn familie, verjaardagsfeesjes in Nederland" in de culturele hotspot Corrosia in Almere. De expositie, georganiseerd door Beeldagent in samenwerking met curator Fleurie Kloostra van de Melkweg, toont het fenomeen verjaardagsfeestjes in beeld. Gewone, maar ook niet-allerdaagse verjaardagen passeren de revu. Ilvy Njiokiktjien zal gedurende de expositieperiode ook een aantal Almeerse verjaardagen vastleggen. De toegang is gratis. Adres: Stadhuisplein 2, Almere.

↑ Terug naar boven

Uniek project Sacha de Boer - Beeldagent en Rijksuniversiteit Groningen

In 2014 viert de RUG haar 400-jarig bestaan. Van 15 mei t/m 15 juni 2014 wordt Groningen een maand lang ondergedompeld in een feestelijk programma rondom het RUG400-thema For Infinity (4∞). De RUG organiseert in samenwerking met de Groningen City Club o.a. een foto-expositie over het Groninger DNA. Een expositie in de openbare ruimte over de verwevenheid van de RUG met stad en regio. Sacha de Boer gaat voor dit bijzondere project de foto’s maken. De expositie markeert de verbindingswegen naar de universiteitsgebouwen en de markante plekken die betrekking hebben op de RUG400-evenementen in de binnenstad.

De aftrap van onze samenwerking is inmiddels beklonken met het campagnebeeld voor het muziektheaterspektakel  Voor Eeuwig  - een tiendaagse openluchtvoorstelling op de Zernike Campus te Groningen, in coproductie met het Noord Nederlands Toneel. Met de foto's voor de expositie zullen we binnenkort starten. Wordt vervolgd!

↑ Terug naar boven

Fotograaf Mark van der Zouw sluit zich aan bij BeeldagentBeeldagent zal fotograaf Mark van der Zouw als agent vertegenwoordigen. Vanaf heden is hij via Beeldagent exclusief in te schakelen voor maatwerk verzoeken. Of het nu gaat om een bijzonder portret, een unieke bedrijfsreportage of het overbrengen van een commerciële boodschap. Mark zorgt met zijn unieke stijl en handtekening voor een bijzonder en opvallend resultaat. Zijn foto's komen tot stand door een combinatie van dag- en kunstlicht waarbij kleur en sfeer een belangrijke element vormen. Mark wil zich daarnaast  meer gaan toeleggen op het vrije werk. Dit zal hij samen met Beeldagent verder uitwerken. Voor een impressie van zijn fotografie bekijk hier zijn portfolio of vraag een offerte aan.

↑ Terug naar boven