Wie we zijn


Beeldagent is een gezamenlijk initiatief van Corinne Hamming en Liane Lockhorn.  Ieder met ruim twaalf jaar ervaring op het gebied van fotografie en de exploitatie daarvan. In diverse functies binnen het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) hebben wij kennis opgedaan van de gehele fotomarkt, zowel commercieel als redactioneel.

Corinne was als sales en product manager van ANP Photo verantwoordelijk voor het commerciële beleid en de strategie. Liane was als chef van de fotoredactie en fotoproducties verantwoordelijk voor de fotonieuwsdienst. Onze jarenlange plezierige samenwerking heeft ertoe geleid dat wij onze gezamenlijke krachten, ambities en passie voor fotografie hebben gebundeld.

Netwerk

Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd met verschillende fotografen en fotojournalisten, fotobureaus, fotovakorganisaties, en fotoklanten. Relaties waarmee we de contacten graag onderhouden. We zijn goed op de hoogte van wat er in de markt speelt en volgen ontwikkelingen op de voet.

De vraag naar fotografie neemt de laatste jaren alleen maar toe. Fotografie, ook als kunstuiting, is HOT. Het is alleen lastiger geworden om onderscheidende fotokunst van goede kwaliteit te vinden in het toenemende aanbod. Beeldagent is een exclusief fotobureau waar persoonlijke aandacht, service, maatwerkoplossingen en kwaliteit centraal staan. We bieden een online podium met exclusieve Nederlandse fotografie en  fotokunst van bijzondere Nederlandse fotografen binnen diverse specialismen.  

↑ Terug naar boven