Waarom beeldagent?


In een markt waar persoonlijke aandacht, service en kwaliteit steeds meer onder druk staan, biedt Beeldagent als online podium met een selectie van Nederlandse topfotografen exclusieve fotografie (op maat) en fotokunst (op maat). Kwaliteit, maatwerkoplossingen,  en een persoonlijke aanpak en service staan bij Beeldagent centraal.


Voor klanten op zoek naar een (huis) fotograaf of klanten die de fotografie voor een bepaald project en de organisatie ervan willen uitbesteden, is Beeldagent in te schakelen. Dit betekent zowel het bedrijfsleven, profit, non-profit, overheid e.d. maar ook fotokunstliefhebbers, zakelijk en particulier. 

Beeldagent kan ook ingeschakeld worden voor de organisatie en/of aankleding van een evenement, stand of beurs met full-service fotografie (op maat).

Zoals onze naam Beeldagent aangeeft, verzorgen we ook projecten vanuit het perspectief van de fotograaf. Beeldagent kan in opdracht van de fotograaf onderhandelingen, specifieke verzoeken of productiewerkzaamheden uitvoeren.
 

Beeldagent in service en kwaliteit

Service een relatief begrip, maar onze service is een feit! Wij geven dit graag aan u als klant. Ditzelfde geldt voor kwaliteit. Die komt u in onze aanpak overal tegen en staat volledig centraal. De kwaliteit en service ziet u terug bij de bijzondere fotografen met wie we werken, in het afdrukken van de fotokunstwerken met hedendaagse en nieuwe druktechnieken en in onze persoonlijke benadering en betrokkenheid, vanaf het eerste contact.
 
Wij vertalen graag al uw fotowensen naar fotografische oplossingen, van klein tot groot.  Heeft u vragen of wensen? Laat het ons vooral weten.

↑ Terug naar boven