Fotografie in opdracht


Bent u op zoek naar een passende (huis)fotograaf of wenst u de fotografie en de organisatie voor een specifiek project uit te besteden?
 
Beeldagent voorziet u graag van kwalitatieve en onderscheidende fotografie door inzet van een passende fotograaf. Wij beschikken over een groot nationaal en internationaal netwerk van gerenommeerde en vakkundige fotografen binnen diverse specialisaties. Ieder met een geheel eigen "handtekening" en stijl.

We brengen graag uw  wensen t.a.v. de fotografie in kaart. We vinden het belangrijk dat de gehele visuele presentatie van uw organisatie, in lijn met uw wensen en huisstijl, een (herkenbare) eenheid vormt die de kernwaarden van uw organisatie ondersteunt. Kortom, wij richten ons op het visueel ondersteunen van uw gehele corporate communicatie. Zowel aan de muur (met fotokunst (op maat) als voor al uw uitingen zoals internet, folders, brochures, jaarverslagen, advertenties e.d.  Het doel hierbij is visuele herkenbaarheid en eenheid.

Met een aantal fotografen kunt u kennis maken op deze website via de profielen die getoond worden onder fotografen. Mocht u vragen of informatie wensen over de mogelijkheden die wij bieden met fotografie in opdracht? Neemt u dan vooral direct contact met ons op. We denken graag met u mee.      

Checklist opdrachtfotografie

Beeldagent zal allereerst uw wensen bij u inventariseren en op basis daarvan een offerte voor u samenstellen. Belangrijk daarbij is:

Checklist voor opdrachtfotografie
  • Wat is het doel van de opdracht?

  • Waarvoor wordt de foto gebruikt?

  • Wat is het budget?

  • Binnen welk tijdsbestek dient de opdracht gerealiseerd te worden?

  • Welke fotograaf of stijl spreekt u het meest aan?

  • Heeft u modellen nodig of publiek (en is een model release contract van toepassing)?

  • Wat is de locatie (is een property release contract noodzakelijk)

  • Zijn er leges verschuldigd of ontheffingen nodig?

   

↑ Terug naar boven

Productie uitbesteden

Tevens kan Beeldagent, naast het vinden van een geschikte fotograaf, u ondersteunen bij de noodzakelijke productiewerkzaamheden ter voorbereiding van de fotoshoot. Hierbij kunt u deneken aan het organiseren van  de juiste locatie(s), modellen, catering, belichting, contracten (property en model) of ontheffingen. Een goede en tijdige voorbereiding komt ten goede aan het succes  van uw fotoshoot  en voorkomt dat resultaten onder druk komen te staan in tijd, budget en kwaliteit.
 

↑ Terug naar boven