FAQ


Beeldagent, vraag en antwoord per onderwerp.


Kies een categorieHoe zoek ik een fotograaf?

Wij kunnen voor u een goede en geschikte fotograaf zoeken aan de hand van uw wensen. Beeldagent beschikt over een groot nationaal en internationaal netwerk. Ook staan de profielen van de fotografen van wie we een kunstcollectie aanbieden online. 

Kan ik ook een foto-opdracht in het buitenland plaatsen?

Beeldagent beschikt over een groot nationaal en internationaal netwerk dus ook verzoeken voor opdrachten in het buitenland kunnen via Beeldagent lopen.

Hoe komt het tarief voor een fotograaf in opdracht tot stand?

Het tarief is afhankelijk van uw wensen waarbij het soort opdracht en complexiteit, benodigde tijd, plaats, aantal foto’s , soort gebruik e.d een rol spelen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden zodat wij u van een offerte op maat kunnen voorzien.

Hoe lang duurt de levertijd?

De levertijd is afhankelijk van de opdracht en uw wensen. In overleg met u wordt deze bepaald.

Kan ik Beeldagent als vaste fotoleverancier / huisfotograaf inschakelen?

Jazeker, Beeldagent informeert u graag over de mogelijkheden.

Kan ik de "visuele presentatie" van mijn gehele corporate communicatie bij Beeldagent onderbrengen?

Beeldagent werkt samen met gerenommeerde fotografen met ieder een duidelijke eigen stijl en handtekening. Op basis van uw wensen kan Beeldagent  met de juiste fotograaf en concept volledig invulling geven aan al uw visuele (corporate) uittingen (nieuwsbrief, personeelsblad, jaarverslag, folder, of andere uitting). Ook met aankleding van een event, beurs of pand kunnen wij voor u de gewenste eigen "experience" creëren.  Wij dragen graag bij aan een herkenbare visuele presentatie in een lijn en gewensete (huis)stijl.