Tom Dumoulin op de StelvioGroot formaat
Speciaal voor wieler- en fotografieliefhebbers biedt Beeldagent in samenwerking met fotograaf Klaas Jan van der Weij en De Muur een eenmalige, gelimiteerde oplage aan van deze bijzondere foto uit de Giro 2017. Slechts 25 (!) exemplaren van Tom Dumoulin in het roze zijn hiervan beschikbaar, genummerd en gesigneerd op groot formaat (60 x 60 cm). Mooi voor aan de muur in kantoor of bij u thuis.
 
"Stelvio"
Tom Dumoulin rijdt, tijdens de afdaling van de Stelvio, in het roze. Deze foto maakte fotograaf Klaas Jan van der Weij tijdens de Koininginnenrit van de Giro in het voorjaar van 2017. Hij legt de eenzaamheid van de renner vast, de sportman tegen het grootse decor van de Italiaanse Alpen. 


Klaas Jan van der Weij
Klaas Jan won met zijn beroemde foto van Greg LeMond in de douches van Roubaix ooit de World Press Photo en werd tweemaal uitgeroepen tot Fotojournalist van het Jaar. Hij is meervoudig winnaar in diverse Zilveren Camera categorieën. Hij werkt voor onder meer de Volkskrant en De Muur. (http://klaasjan.photography). Beeldagent verzorgt al enige tijd zijn prints voor aan de muur.

Print op dibond op groot formaat
De foto (Lambda-print) heeft formaat 60 x 60 cm. De print is aangebracht op 3mm dibond en voorzien van een satin beschermfolie. Aan de achterkant wordt de foto voorzien van een aluminium ophangprofiel. Hierdoor komt het werk iets van de de muur af te staan ('zwevend effect'). De prijs van een exemplaar is € 395,- (inclusief verzendkosten binnen NL).


Bestellen
Door uw NAW-gegevens achter te laten in het bericht op het contactformulier kunt u de bestelling plaatsen of direct in uw winkelwagen plaatsen via de bestel-knop  U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw bestelling en de factuur. Levering geschiedt na betaling van de factuur na 7-9 werkdagen.